• Політика конфіденційності

     

    Політика щодо обробки персональних даних

    1. Загальні положення
    Дана політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог закону України від 01.06.2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних” та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних minox.ua (далі – Оператор).
    Оператор ставить своєю найважливішою метою і умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини і громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю.
    Дана політика Оператора, щодо обробки персональних даних (далі – Політика), застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту http://minox.ua.
    2. Основні поняття, що використовуються в Політиці
    Автоматизована обробка персональних даних – обробка персональних даних за допомогою засобів обчислювальної техніки;
    Блокування персональних даних – тимчасове припинення обробки персональних даних (за винятком випадків, якщо обробка необхідна для уточнення персональних даних);
    Веб-сайт – сукупність графічних і інформаційних матеріалів, а також програм для ЕОМ і баз даних, що забезпечують їх доступність в мережі інтернет за мережевою адресою http://minox.ua;
    Інформаційна система персональних даних – сукупність персональних даних, що містяться в базах даних, і забезпечують їх обробку інформаційними технологіями і технічними засобами;
    Знеособлення персональних даних – дії, в результаті яких неможливо визначити без використання додаткової інформації приналежність персональних даних конкретному Користувачеві чи іншому суб’єкту персональних даних;
    Обробка персональних даних – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання доступу), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних;
    Оператор – державний орган, муніципальний орган, юридична чи фізична особа, яка самостійно або спільно з іншими особами організують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними;
    Персональні дані – будь-яка інформація, що відноситься прямо або побічно до визначеного або визначаємого Користувача веб-сайту http://minox.ua;
    Користувач – будь-який відвідувач веб-сайту http://minox.ua;
    Надання персональних даних – дії, спрямовані на розкриття персональних даних певній особі або певному колу осіб;
    Поширення персональних даних – будь-які дії, спрямовані на розкриття персональних даних невизначеному колу осіб (передача персональних даних) або на ознайомлення з персональними даними необмеженого кола осіб, в тому числі оприлюднення персональних даних в засобах масової інформації, розміщення в інформаційно-телекомунікаційних мережах або надання доступу до персональних даних будь-яким іншим способом;
    Транскордонна передача персональних даних – передача персональних даних на територію іноземної держави органу влади іноземної держави, іноземній фізичній або іноземній юридичній особі;
    Знищення персональних даних – будь-які дії, в результаті яких персональні дані знищуються безповоротно з неможливістю подальшого відновлення змісту персональних даних в інформаційній системі персональних даних і (або) внаслідок яких знищуються матеріальні носії персональних даних.
    3. Оператор може обробляти такі персональні дані Користувача
    Прізвище, ім’я, по-батькові;
    Електронна адреса;
    Номери телефонів;
    Також на сайті відбувається збір і обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Гугл Аналітика та інших).
    Перераховані вище дані далі по тексту Політики об’єднані загальним поняттям Персональні дані.
    4. Цілі обробки персональних даних
    Мета обробки персональних даних Користувача – інформування Користувача за допомогою відправки електронних листів; надання доступу Користувачеві до сервісів, інформації та / або матеріалів, що містяться на веб-сайті.
    Також Оператор має право направляти Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні події. Користувач завжди може відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, направивши Оператору лист на адресу електронної пошти info@minox.ua з позначкою «Відмова від повідомлень про нові продукти і послуги та спеціальні пропозиції».
    Знеособлені дані користувачів, що збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії користувачів на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту.
    5. Правові підстави обробки персональних даних
    Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки в разі їх заповнення та / або відправки Користувачем самостійно через спеціальні форми, розташовані на сайті http://minox.ua.
    Заповнюючи відповідні форми і / або відправляючи свої персональні дані Оператору, Користувач висловлює свою згоду з цією політикою.
    Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача в разі, якщо це дозволено в налаштуваннях браузера Користувача (включено збереження файлів «cookie» і використання технології JavaScript).
    6. Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних
    Безпека персональних даних, які обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.
    Оператор забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.
    Персональні дані Користувача ніколи, ні за яких умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов’язаних з виконанням чинного законодавства.
    У разі виявлення неточностей в персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно, шляхом подання Оператору відповідного повідомлення на адресу електронної пошти Оператора info@minox.ua з позначкою «Актуалізація персональних даних».
    Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора info@minox.ua з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».
    7. Транскордонна передача персональних даних
    Оператор до початку здійснення транскордонної передачі персональних даних зобов’язаний переконатися в тому, що іноземною державою, на територію якої передбачається здійснювати передачу персональних даних, забезпечується надійний захист прав суб’єктів персональних даних.
    Транскордонна передача персональних даних на території іноземних держав, які не відповідають зазначеним вище вимогам, може здійснюватися тільки в разі наявності згоди в письмовій формі суб’єкта персональних даних на транскордонну передачу його персональних даних та / або виконання договору, стороною якого є суб’єкт персональних даних.
    8. Прикінцеві положення
    Користувач може отримати будь-які роз’яснення з потрібних питань, що стосуються обробки його персональних даних, звернувшись до Оператора за допомогою електронної пошти info@minox.ua

    В даному документі будуть відображені будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. Політика діє безстроково до заміни її новою версією.

    Актуальна версія Політики у вільному доступі розташована в мережі Інтернет за адресою http://minox.ua/policy

    3
      Ваш кошик
      Загалом
      1725 грн
      Разом дешевше
      Ви майже зібрали набір, придивіться, можливо краще забрати все разом?

      Разом дешевше

      Ви майже зібрали набір, придивіться, можливо краще забрати все разом?

      Набір 1 з 7

      Popsy
      Комплекс для росту вій та брів
      Вітаміни для росту волосся
      405 грн
      Сироватка для росту вій
      550 грн
      Сироватка для росту брів
      530 грн
      Rapunzel
      Комплекс для росту та відновлення волосся
      Шампунь з міноксидилом від випадіння волосся (500 мл)
      590 грн
      Лосьйон для росту волосся minoxidil:2% (200 мл)
      1190 грн
      Вітаміни для росту волосся
      405 грн
      BASIC SET
      Набір для росту волосся
      Лосьйон для росту волосся minoxidil:2% (50 мл)
      740 грн
      Вітаміни для росту волосся
      405 грн
      Organic Extra Set
      Біокомплекс для відновлення волосся
      Лосьйон денної фази від випадіння волосся (100 мл)
      410 грн
      Лосьйон нічної фази від випадіння волосся (100 мл)
      410 грн
      Крем – бальзам для відновлення волосся
      300 грн
      Органічний шампунь від випадіння волосся
      310 грн
      Вітаміни для росту волосся
      405 грн
      Олія-реконструктор волосся
      380 грн
      Intense Set
      Комплекс для росту, відновлення та догляду за волоссям
      Лосьйон для росту волосся minoxidil:2% (200 мл)
      1190 грн
      Крем – бальзам для відновлення волосся
      300 грн
      Шампунь з міноксидилом від випадіння волосся (200 мл)
      300 грн
      Олія-реконструктор волосся
      380 грн
      Вітаміни для росту волосся
      405 грн
      Fast growth
      Комплекс для росту волосся прискорений
      Шампунь-скраб для очищення шкіри голови та бороди
      300 грн
      Лосьйон для росту волосся minoxidil:2% (200 мл)
      1190 грн
      Гаджет для стимуляції шкіри голови та бороди
      280 грн
      Вітаміни для росту волосся
      405 грн
      Woman combo
      Набір для росту вій та волосся + догляд
      Лосьйон для росту волосся minoxidil:2% (200 мл)
      1190 грн
      Шампунь-скраб для очищення шкіри голови та бороди
      300 грн
      Сироватка для росту вій
      550 грн
      Олія-реконструктор волосся
      380 грн
      Вітаміни для росту волосся
      405 грн